https://www.youtube.com/watch?v=bWnBXRz-Xas

Sinterklaas Editie

3 uur durend

200 deelnemers

€38,00 p.p.

45 acteurs

ADVENTURE GAME

The Breakout is een 3 uur durende adventure game met een real life horror experience. Pakjesavond komt eraan, maar dit keer heeft Sinterklaas iets anders meegenomen. Zodra je op het terrein komt, kom je in een wereld terecht die is overspoelt door ‘infected’ Pieten. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de Pieten niet gaan uitbreken. Het lot van de wereld ligt in jouw handen. De 45 professionele acteurs zorgen voor een onvergetelijke dag. Dit is meer dan ‘gewoon een ervaring’.

HORROR EXPERIENCE

The Breakout duurt in totaal 3 uur en je hebt als doel om het antivirus op te zoeken en de wereld te redden van alle zombie pieten en Sinterklaas uit te schakelen. Er is een indrukwekkende apocalyptische wereld gecreëerd. Waan je in een middelbare school. Wie ga je aanspreken? Het gevaar lurkt om elke hoek. Bemachtig jij eerst een wapen of ga jij meteen voor het anti-virus. Kan jij the Breakout overleven?

GROEPEN

The Breakout is een zeer geschikt bedrijfsevent. Je kan met 200 deelnemers tegelijkertijd spelen. The Breakout is een uniek teambuilding event waarbij er samengewerkt moet worden om het einddoel te behalen: zoek het antivirus en red de wereld. Er staat je team een geweldige ervaring te wachten. Het zal de samenwerking tussen de collega’s enorm stimuleren en bevorderen. Het ideale teamuitje!

E-mail: info@apocalypsegames.nl

Locatie: Verlaten School, Randweg 1, Meppel

Speeldata: 26, 27 nov & 3, 4 dec

Kosten: €38,00

TICKETS

REVIEWS

9,5

★★★★★

PLAATS REVIEW

9,5

★★★★★

PLAATS REVIEW

1001 Activiteiten

9,0

★★★★★

PLAATS REVIEW

JOIN THE ADVENTURE!

Durf jij het avontuur aan te gaan? Wordt de held van je eigen verhaal en trotseer onze donkere werelden.

TICKETS