https://www.youtube.com/watch?v=S4ZnL455xoo

HUNT OR BE HUNTED

 

3 uur durend

200 deelnemers

€39,50 p.p.

45 acteurs

ADVENTURE GAME

Het is het jaar 2045 en zoals elk jaar is de start van de jaarlijkse lockdown dichtbij. Je moet snel op zoek naar een veilige plek. Tijdens de jaarlijkse lockdown gebeuren de meest vreselijke dingen en worden alle criminele activiteiten gedoogd.

The Great Purge is een adventure game met een horror experience en een duur van 3 uur. Met een professionele cast van 45 acteurs en een verlaten locatie, waan jij je in een ware horror film.

HORROR EXPERIENCE

The Great Purge speelt zich af in een gigantische, verlaten villa. De villa behoort toe aan de elite en jij bent uitgenodigd om samen the Purge te vieren. De keuze is aan jou. Ga je purgen of word je gepurged?

Je doel is simpel; vind de Staatshoofd. Het is jouw recht om te Purgen. Dit spel is niet geschikt voor snel bang aangelegde mensen, mensen die absoluut niet tegen horror kunnen, mensen met een zwak hart en zwangere vrouwen. Wees op je hoede, kijk goed om je heen, vertrouw (bijna) niemand en stap op mensen af..

GROEPEN

The Great Purge is uitermate geschikt voor kleine en grote groepen. Het spel kan gespeeld worden met 200 mensen tegelijkertijd. Het spel speel je op de aangegeven speeldata.

Heb je een groot bedrijf en wil je het spel boeken, dan is dat mogelijk. De kosten zullen wel hoger zijn in vergelijking met de geplande speeldata. Benieuwd naar de opties? Neem dan even contact op.

E-mail: info@apocalypsegames.nl

Locatie: Verlaten Villa. Smilde, hoofdweg 24.

Aankomend speelweekend: 22, 23 en 24 oktober 2021 (ga naar ‘tickets’ voor overige data)

Kosten: €39,00

TICKETS

REVIEWS

9,5

★★★★★

PLAATS REVIEW

9,5

★★★★★

PLAATS REVIEW

1001 Activiteiten

9,0

★★★★★

PLAATS REVIEW

JOIN THE ADVENTURE!

Durf jij het avontuur aan te gaan? Wordt de held van je eigen verhaal en trotseer onze donkere werelden.

TICKETS