VEELGESTELDE VRAGEN

Een adventure game is een 40 minuten tot 3 uur durend spel. Je speelt de hoofdrol in je eigen film. Het is een filmische beleving waarin jij je eigen verhaal bepaalt. Je hebt altijd een doel. Dit verschilt per spel. Tijdens de beleving is het de bedoeling dat je de interactie aangaat met onze acteurs. Er zijn diverse verhaallijnen te ontdekken. Je kan meedoen met een groep tussen 2-50 mensen. Je speelt altijd gewoon met je eigen groep. Tegelijkertijd zullen er wel andere groepen starten. Je hebt hier in principe niets mee te maken.

Het is geen Escape Room. Verwacht geen moeilijke puzzels en rebussen. Het is een interactieve filmische beleving met andere spelers en acteurs. Er zijn meerdere verhaallijnen te ontdekken en te volgen. Actief de interactie opzoeken met de acteurs is belangrijk.

Helaas is het momenteel bij alle spellen niet mogelijk om mee te doen wanneer je in een rolstoel zit. Er zijn op alle huidige locaties meerdere trappen en verdiepingen. We vinden het jammer om dit te moeten mededelen.

Bij The Great Purge is het mogelijk om te parkeren op het terrein. Dit kan achter het gebouw. Parkeren bij de weg is niet toegestaan.
Bij The Breakout is het ook mogelijk om te parkeren op het terrein. Dit kan op de aangegeven parkeerplek naast de fabriek.

 

  • Je speelt met je eigen groep.
  • Het gebouw is zeer groot. 1.5 meter zal worden aangehouden.
  • Desinfectie gel zal aanwezig zijn.
  • Acteurs en personeel worden elke dag getest op corona.
  • Materialen zijn allemaal nieuw en worden elke dag gedesinfecteerd.
  • Het is verplicht dat je een negatieve test, herstelbewijs of bewijs van vaccinatie moet kunnen laten zien. Via www.testenvoortoegang.nl of de GGD kan je je laten testen.  Op vertoon van de QR code wordt u toegang verleend tot het evenement. Zonder een geldige QR code wordt er geen toegang verleend.

We love to have all English speakers to participate our games. The collective scenes remain in Dutch. However our interactive actors are fully capable of switching between Dutch and English between individual interaction.

Bij The Great Purge en The Breakout is het absoluut niet toegestaan om mee te doen wanneer je minderjarig bent, hierop maken wij geen uitzonderingen. Bepaalde spelelementen en scènes vinden wij niet geschikt voor minderjarigen.

Heb je zelf geen vervoer om in Smilde te komen? Geen probleem. Je kan een ticket voor de horrorbus boeken. Deze busticket zit niet bij de prijs inbegrepen en moet je er apart bij bestellen. Koop het busticket met dezelfde tijdslot van je showticket. Wees 40 min van tevoren aanwezig op het suikerterrein. Suikerlaan 15 in Groningen. Wanneer je niet op tijd bent zal de bus zonder je vertrekken. Parkeren kan achter de suikerfabriek op het aangewezen parkeerterrein.

Dit is niet toegestaan.

REVIEWS

9,5

★★★★★

PLAATS REVIEW

9,5

★★★★★

PLAATS REVIEW

1001 Activiteiten

9,0

★★★★★

PLAATS REVIEW

Join the adventure!

Durf jij het avontuur aan te gaan? Wordt de held van je eigen verhaal en trotseer onze donkere werelden.

TICKETS