VEELGESTELDE VRAGEN

Een adventure game is een 40 minuten tot 3 uur durend spel. Je speelt de hoofdrol in je eigen film. Het is een filmische beleving waarin jij je eigen verhaal bepaalt. Je hebt altijd een doel. Dit verschilt per spel. Tijdens de beleving is het de bedoeling dat je de interactie aangaat met onze acteurs. Er zijn diverse verhaallijnen te ontdekken. Je kan meedoen met een groep tussen 2-50 mensen. Je speelt altijd gewoon met je eigen groep. Tegelijkertijd zullen er wel andere groepen starten. Je hebt hier in principe niets mee te maken.

Het is geen Escape Room. Verwacht geen moeilijke puzzels en rebussen. Het is een interactieve filmische beleving met andere spelers en acteurs. Er zijn meerdere verhaallijnen te ontdekken en te volgen. Actief de interactie opzoeken met de acteurs is belangrijk.

Helaas is het momenteel bij alle spellen niet mogelijk om mee te doen wanneer je in een rolstoel zit. Er zijn op alle huidige locaties meerdere trappen en verdiepingen. We vinden het jammer om dit te moeten mededelen.

De spellen worden op verschillende locaties gehouden. Bij de meeste locaties kan er worden geparkeerd op het terrein. Wanneer dit niet het geval is wordt dit vermeld op de pagina van het spel.

  • Mondkapjes zijn verplicht.
  • Je speelt met je eigen groep.
  • Het gebouw is zeer groot. 1.5 meter zal worden aangehouden.
  • Desinfectie gel zal aanwezig zijn.
  • Acteurs en personeel worden elke dag getest op corona.
  • Materialen zijn allemaal nieuw en worden elke dag gedesinfecteerd.
  • Er is net bekend gemaakt dat voor bijna alle evenementen je een negatieve test of bewijs van vaccinatie moet kunnen laten zien. Wij zijn nog in afwachting wat dit precies zal betekenen. Wel is al bekend dat bezoekers voor evenementen zich gratis kunnen laten testen op www.testenvoortoegang.nl . Wanneer wij de details weten, zullen wij dit bekend maken.

We love to have all English speakers to participate our games. The collective scenes remain in Dutch. However our interactive actors are fully capable of switching between Dutch and English between individual interaction.

Bij The Great Purge en The Breakout is het absoluut niet toegestaan om mee te doen wanneer je minderjarig bent, hierop maken wij geen uitzonderingen. Bepaalde spelelementen en scènes vinden wij niet geschikt voor minderjarigen.

Jazeker kan dat. Voor onze spellen zijn wij op zoek naar verschillende acteurs. Wij vragen van de acteurs dan een professionele houding. Er staat hier ook een vergoeding tegenover.

Dit is niet toegestaan.

REVIEWS

9,5

★★★★★

PLAATS REVIEW

9,5

★★★★★

PLAATS REVIEW

1001 Activiteiten

9,0

★★★★★

PLAATS REVIEW

Join the adventure!

Durf jij het avontuur aan te gaan? Wordt de held van je eigen verhaal en trotseer onze donkere werelden.

TICKETS